053 431 54 51

Bij de verkoop van uw woning of appartement, komt veel kijken. Wat is uw huis waard? Hoe hoog moet de vraagprijs zijn? Wat is het beste moment om de verkoop te starten? Welke stappen moeten worden gezet om zo veel mogelijk potentiële kopers te bereiken?

Funda.nl

Als NVM-makelaar hebben wij een goed inzicht in de marktwaarde en de mogelijkheden van uw woning. Samen met u werken we aan een aansprekende presentatie. Wij zorgen dat uw woning onder de aandacht wordt gebracht, bijvoorbeeld via woningwebsite funda.nl en andere media.

Open Huizen Dag

Twee keer per jaar is er de mogelijkheid tot deelname aan de landelijke NVM Open Huizen Dag. Ook daarbuiten kunnen wij een ‘open huis’ voor u organiseren.

Wij regelen de bezichtiging

Wij regelen de afspraken voor bezichtigingen en leiden potentiële kopers rond door uw woning. In overleg met u voeren wij de onderhandelingen. Daarna zien we toe op een correcte afwikkeling van de verkoop, met de juiste clausules en voorwaarden in de koopovereenkomst.

Grote kans dat u de kosten voor de makelaar terugverdient, zowel bij aan- als verkoop. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u en uw woning.

(Een huis verkopen in zeven stappen, NVM zet ze op een rij: https://www.nvm.nl/hulpbij/verkopen)