Woning taxeren

Woning taxeren Enschede

Taxeren

Voor een officieel taxatierapport kun je ook terecht bij Prenger. We zijn bevoegd tot het taxeren van onroerend goed en zijn opgenomen in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Waarom een taxatierapport?

Geldverstrekkers eisen een gevalideerd taxatierapport voordat zij een hypotheek met je afsluiten. Taxateurs en hun rapporten worden aan strenge kwaliteitseisen onderworpen, daarom is het zaak dat dit op zorgvuldige wijze wordt uitgevoerd. Vanwege onze ervaring en inzicht hoef je je bij ons hier geen zorgen over te maken. We zijn je graag van dienst bij het opstellen van dit belangrijke document.

Waardebepaling

Heb je een andere woning op het oog en ben je nieuwsgierig naar wat jouw huis waard is op dit moment? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. Je ontvangt van ons een verkort taxatierapport waarin de waarde van jouw woning wordt vermeld. Natuurlijk doen wij dit geheel kosteloos en vrijblijvend. Deze bepaling kan je helpen bij het nemen van de beslissing over of je jouw huis wel of niet gaat verkopen. Naast deze waardebepaling staan wij klaar om ook aanvullende vragen voor je te beantwoorden.

Bel ons meteen: 053- 431 54 51  

makelaar enschede
Makelaar Enschede
prenger makelaar enschede logo

Compare listings

Vergelijken