053 431 54 51

Woning kopen? Wij zijn jouw aankoopmakelaar in Enschede!

Ben je op zoek naar een huis of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat je de juiste prijs wilt betalen. Het kopen van een woning in Enschede is namelijk niet iets wat u iedere dag doet. Wij begeleiden je graag in dit traject als aankoopmakelaar in Enschede. Met onze professionele blik en jarenlange vakkennis kunnen wij mogelijke valkuilen inzichtelijk maken. Daarnaast helpen we jou met onderhandelen en zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs, regelen wij alles voor jou met betrekking tot afwikkeling en papierwerk! Kies voor Prenger Makelaars, de aankoopmakelaar van Enschede met jarenlange ervaring. Een woning kopen in Enschede is iets waar we u graag bij helpen.

Vraagprijs€ 200.000/k.k.

bedden: 2Bad: 1m²: 66

Appartement

Elzo Prenger

2 weken geleden

Vraagprijs€ 200.000/k.k.

bedden: 2Bad: 1m²: 66

Appartement

2 weken geleden

Vraagprijs€ 192.000/k.k.

Prima gelegen eengezinswoning met garage

502, Lipperkerkstraat, Velve-Lindenhof, Enschede, Overijssel, Nederland, 7533AP, Nederland

bedden: 4Bad: 1m²: 81

ééngezinswoning

Elzo Prenger

3 maanden geleden

Vraagprijs€ 192.000/k.k.

bedden: 4Bad: 1m²: 81

ééngezinswoning

3 maanden geleden

Aankoopmakelaar Enschede? Kies voor Prenger Makelaars!

Van plan om een woning te kopen in Enschede? Dan is het belangrijk dat er gekeken wordt naar een aantal punten voordat je het gaat kopen. Als aankoopmakelaar in Enschede zoeken wij de volgende zaken voor je uit:

  • Hoe is de huidige staat van de woning?
  • Hoe reëel is de vraagprijs gelet op bijkomende factoren?
  • Kloppen alle juridische gegevens?
  • Hoe zit het met (bestemmings-)plannen voor de buurt?
  • Is er mogelijk sprake van verontreiniging?

Wij begeleiden je van A tot Z met een woning kopen in Enschede! We overleggen met jou een strategie en voeren daarna de onderhandelingen. Op het moment dat we over de prijs overeengekomen zijn met de verkoper, regelen wij de juridische afhandeling. Als aankoopmakelaar in Enschede ontzorgen wij jou van administratieve en juridische zaken zodat je geen omkijken hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stellen van de juiste ontbindende voorwaarden in de koopovereenkomst. Daarnaast zorgen we ook voor het passeren van de akte bij de notaris. Dit doen we altijd in samenspraak en bespaart jou veel tijd. Hierin zijn wij transparant en behoudt je inzicht in de stand van zaken. Een woning kopen in Enschede is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij besparen je veel stress en gedoe, wij kunnen ons als geen ander voorstellen dat je meer dingen aan je hoofd hebt dan een woning kopen in Enschede. Tot slot gaan wij vanzelfsprekend samen nogmaals langs de woning om deze te onderwerpen aan een laatste inspectie voordat je hebt getekend.

Wij ontzorgen in het gehele aankooptraject

Weet je niet goed waar je moet beginnen met zoeken naar jouw nieuwe woning, of welke buurt het beste past bij jouw eisen? Bij Prenger weten we dit wél vanwege onze kennis over de markt. Wij zijn een ervaren aankoopmakelaar in Enschede. Met onze lokale kennis kunnen wij je als geen ander adviseren over wijken, huizen en voorzieningen. Naast ons eigen aanbod, zien wij ook huizen die buiten Funda worden aangeboden! Zodra je ons aanneemt als aankoopmakelaar in Enschede, kies je voor jarenlange expertise. Prenger Makelaars is jouw sparringpartner die met raad en daad voor je belangen opkomt. Wij helpen je graag met een woning kopen in Enschede. Neem contact met ons op, we staan je graag bij tijdens jouw huizenjacht, zodat je snel je nieuwe droomhuis in Enschede hebt gevonden!