Maak kennis

Het gezicht achter de naam

Over waar het succes van Prenger makelaardij ‘m in zit kan men kort en krachtig zijn: Bij dit kantoor pluk je de vruchten van de persoonlijke en directe aanpak. Al vier generaties lang draait dit kantoor mee, daardoor beschikt Prenger over een relevant netwerk en diepgaande kennis over de regionale woningmarkt.

Al op zeer jonge leeftijd had Elzo Prenger één ambitie en dat was makelaar worden binnen het familiebedrijf. Al sinds 1981 is Elzo werkzaam in de makelaardij. Zijn opleiding heeft hij gevolgd in Rotterdam en in 1987 mocht hij zichzelf beëdigd makelaar noemen. In ditzelfde jaar keerde hij terug naar zijn bakermat en heeft hij het familiebedrijf overgenomen van zijn vader.

Mensen die dicht bij hem staan typeren Elzo als iemand die degelijk en zorgvuldig te werk gaat. Hij houdt ervan om relaties op te bouwen waarbij vertrouwen, service, kunde en duidelijke communicatie centraal staan. Elzo is trotse vader van drie volwassen kinderen, opa van vier kleinzonen en trekt er graag op uit met zijn vrouw Marlie. In zijn vrije uurtjes vind je hem terug op de tennisbaan met vrienden, of zoekt hij de Twentse natuur op voor een wandeling of fietstocht.

Compare listings

Vergelijken