Wie zijn wij

Prenger Makelaars Enschede, het team

Wanneer men vraagt waar het succes van Prenger ‘m in zit kunnen wij hier kort en krachtig over zijn: Bij ons kantoor pluk je de vruchten van een kleinschalig, zeer ervaren team dat goed op elkaar is ingespeeld. De aanpak is persoonlijk, de lijnen zijn kort. Hier weet de linkerhand wat de rechterhand doet en dat is vandaag de dag bijzonder te noemen. Prenger beschikt over een groot netwerk, diepgaande kennis en draait al vier generaties lang mee in de regionale woningmarkt.  

Maak kennis met het team

Al op zeer jonge leeftijd had Elzo Prenger één ambitie en dat was makelaar worden binnen het familiebedrijf. Al sinds 1981 is Elzo werkzaam in de makelaardij. Zijn opleiding heeft hij gevolgd in Rotterdam en in 1987 mocht hij zichzelf beëdigd makelaar noemen. In ditzelfde jaar keerde hij terug naar zijn bakermat en heeft hij het familiebedrijf overgenomen van zijn vader. Mensen die dicht bij hem staan typeren Elzo als iemand die degelijk en zorgvuldig te werk gaat. Hij houdt ervan om relaties op te bouwen waarbij vertrouwen, service, kunde en duidelijke communicatie centraal staan. Elzo is trotse vader van drie volwassen kinderen en trekt er graag op uit met zijn vrouw Marlie. In zijn vrije uurtjes vind je hem terug op de tennisbaan met vrienden, of zoekt hij de Twentse natuur op met hond Eddy.

Men zegt wel eens dat achter iedere succesvolle man een sterke vrouw staat. Ook bij Prenger Makelaars in Enschede is dit het geval en wel in de vorm van Angelique Stadman. Al sinds 1990 is zij de stem van het bedrijf en de droom van iedere werkgever aangezien zij pas tevreden is wanneer de klant dat ook is. Ze rust niet voordat zaken goed zijn geregeld en denkt altijd tien stappen vooruit. Angelique neemt onder meer de administratie voor de verhuur voor haar rekening, beantwoordt telefoontjes, beheert de agenda en regelt afspraken. Kortom, de spil binnen de organisatie. Niet alleen omdat Angelique al 27 jaar werkzaam is binnen de makelaardij weet zij hoe het is om een nieuwe woning te (ver)kopen; zelf is zij samen met haar man Lowie en twee kids al meerdere keren verhuisd binnen Enschede. Ze kan veel van haar creativiteit kwijt in het opknappen en restylen van woningen, mede hierom is zij uitstekend op haar plek bij Prenger.

Elzo Prenger

Compare listings

Vergelijken