Huis verkopen in Enschede, Hengelo en omstreken?

Voordelig je huis verkopen? Dat kan bij Prenger Makelaars. Onze verkoopcourtage is namelijk slechts 1%. En dat is de laagste makelaarscourtage in Enschede en omstreken. Je gaat je huis verkopen. Spannend! Grote kans dat je gaat verhuizen en wij weten ook dat dat een gat in je budget slaat. Natuurlijk wil je je huis zo goed mogelijk verkopen, zodat je extra geld overhoudt voor je nieuwe huis, inrichting of een verbouwing. Je hebt groot gelijk. Daarom doen we je een mooi aanbod.

Geïnteresseerd?


Bespaar duizend(en) euro’s

Bij de verkoop van je woning betaal je de verkoopmakelaar een vast percentage over de verkoopprijs. De meeste makelaars hanteren zo’n 1,5%. Bij een woning van 200.000 euro betaal je dus al gauw 3.000 euro courtagekosten. Als wij je woning van twee ton verkopen, dan rekenen we 2.000 euro courtage. Je bespaart dus al snel duizend euro. En: hoe hoger de verkoopprijs van je woning, hoe méér je bespaart. Als we je woning voor vier ton verkopen, dan bespaar je zo’n 2.000 euro. Sneller kun je het niet verdienen

Hoe kan de courtage zo laag zijn?
Wat je niet uitgeeft, hoef je ook niet terug te verdienen. Wij hebben geringe huisvestingskosten en lage personeelslasten. Die kosten hoeven we dus niet door te berekenen aan onze klanten. Daarnaast geloven wij dat het goed en deskundig verkopen van een woning betaalbaar moet zijn voor iedereen. We zetten dus een scherpe makelaarsprovisie neer en een vast laag tarief voor alle noodzakelijke verkoopkosten, zodat het voor iedereen mogelijk is om via een makelaar zijn huis te verkopen.

Maar ik kan toch ook zelf mijn huis verkopen?
Klopt, maar daar zitten wel wat nadelen aan. Je huis goed op de markt zetten met de juiste verkoopprijs, representatieve foto’s en strakke teksten valt niet mee. En kun jij je huis tijdens een bezichtiging net zo goed verkopen als een ervaren makelaar? Verder moet je dan ook de onderhandelingen voeren en de juridische valkuilen afdichten. Wij garanderen dat je die 1% courtage heel snel terugverdient. Niet alleen in geld en mogelijke risico’s, maar ook in tijd en energie.

Wat is er bij de courtage inbegrepen?
Denk niet dat we beknibbelen op de dienstverlening, omdat onze courtage de laagste is. Integendeel. We ontzorgen je van begin tot eind: van opname tot oplevering.

Als verkoopmakelaar doen we het volgende voor je:
√ De opname en het bepalen van de verkoopprijs
√ De marketing met fotopresentaties en vermelding op Funda en social media
√ De bezichtigingen, open huizen en het contact met geïnteresseerden
√ Onderhandelingen over de beste verkoopprijs
√ Het opstellen van de ontbindende voorwaarden en de verdere juridische afwikkeling
√ De oplevering en de overdracht bij de notaris
En heb je na de verkoop nog vragen en/of hulp nodig, dan ben je altijd van harte welkom.

Waarom je voor ons als verkoopmakelaars kiest?
Naast het laagste makelaarstarief en de beste verkoopprijs voor jouw huis zijn er meer redenen om met ons in zee te gaan: ten eerste het persoonlijke contact en de korte lijnen. Bij ons heb je één contactpersoon, die alles van jouw huis en situatie weet. Hij is 24×7 telefonisch bereikbaar; je krijgt dus altijd snel antwoord op je vragen. Ten tweede zijn we een familiebedrijf met ruim 120 jaar kennis van en ervaring met de huizenmarkt in Enschede, Hengelo en omgeving. Nergens vind je zoveel expertise als bij ons.

En nu?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer. We kunnen altijd beginnen met een gratis waardebepaling van jouw huis of neem alvast eens een kijkje bij onze tips om je huis te verkopen.

Bel naar 053-4315451 of vul het contactformulier in. Tot gauw!

Wij hanteren een verkoopcourtage van slechts 1%, dat is het laagste makelaarstarief in
Enschede, Hengelo en omstreken

Bereken hier uw voordeel


Elzo is echt een topmakelaar!

Hij communiceert helder en duidelijk: hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt. Elzo denkt goed mee en hij geeft reëel advies. Bovendien is hij erg flexibel: je kunt hem altijd bereiken via de mail of Whatsapp. De commissieprijs is prima; Prenger Makelaars is de investering zeker waard.

Waardering van 0 tot goed: zeer goed!

Peter Otto

Elzo Prenger en Angelique Stadman - Prenger Makelaars Enschede

Bij Prenger Makelaars geloven wij dat woningverkoop, -aankoop en huur betaalbaar moet zijn voor iedereen. Ben jij opzoek naar een goed en deskundig advies? Wij helpen je graag verder!

Compare listings

Vergelijken