Huis verkopen in Enschede, Hengelo en omstreken?

Het verkopen van je woning is een spannende tijd. Grote kans dat je gaat verhuizen en wij weten ook dat dit een gat in je budget slaat. Natuurlijk wil je je huis zo goed mogelijk verkopen, zodat je extra geld overhoudt voor je nieuwe huis, inrichting of een verbouwing.

Voordelig je huis verkopen? Met dé verkoopmakelaar van Enschede!

Dat kan bij Prenger Makelaars, wij zijn dé verkoopmakelaar van Enschede! Onze verkoopcourtage is namelijk de laagste makelaarscourtage in Enschede en omstreken. De meeste makelaars vragen gemiddeld 1,5%, wij rekenen een percentage dat hieronder zit. Je vraagt je natuurlijk af hoe kan dat? Wij hebben in de afgelopen jaren op slimme wijze onze kosten flink weten terug te brengen zodat we onze tarieven hebben kunnen verlagen. Hierdoor zijn wij in staat om ons te focussen op datgene waar wij goed in zijn: namelijk jouw huis zo goed mogelijk verkopen! Hoe hoger de verkoopprijs van je woning, hoe méér je bespaart. Sneller kun je het niet verdienen.

Hoe kan de courtage van een verkoopmakelaar zo laag zijn?

Wat je niet uitgeeft, hoef je ook niet terug te verdienen. Wij hebben geringe huisvestingskosten en lage personeelslasten. Die kosten hoeven we dus niet door te berekenen aan onze klanten. Daarnaast geloven wij dat het goed en deskundig verkopen van een woning betaalbaar moet zijn voor iedereen. We zetten dus een scherpe makelaarsprovisie neer en een vast laag tarief voor alle noodzakelijke verkoopkosten, zodat het voor iedereen mogelijk is om via een verkoopmakelaar in Enschede zijn huis te verkopen.

Maar ik kan toch ook zelf mijn huis verkopen in plaats van een verkoopmakelaar?

Klopt, maar daar zitten wel wat nadelen aan. Je huis goed op de markt zetten met de juiste verkoopprijs, representatieve foto’s en strakke teksten valt niet mee. En kun jij je huis tijdens een bezichtiging net zo goed verkopen als een ervaren makelaar? Verder moet je dan ook de onderhandelingen voeren en de juridische valkuilen afdichten. Wij garanderen dat je de courtage heel snel terugverdient. Niet alleen in geld en mogelijke risico’s, maar ook in tijd en energie. Toch zelf verkopen? Lees dan onze tips om je huis te verkopen eens door! Wellicht zitten daar nog enkele punten tussen waar je zelf niet aan hebt gedacht.

Wat is er bij de courtage inbegrepen?

Denk niet dat we beknibbelen op de dienstverlening, omdat onze courtage de laagste is. Integendeel. We ontzorgen je van begin tot eind: van opname tot oplevering.

Als verkoopmakelaar in Enschede doen we het volgende voor je:
√ De opname en het bepalen van de verkoopprijs
√ De marketing met fotopresentaties en vermelding op Funda en social media
√ De bezichtigingen, open huizen en het contact met geïnteresseerden
√ Onderhandelingen over de beste verkoopprijs
√ Het opstellen van de ontbindende voorwaarden en de verdere juridische afwikkeling
√ De oplevering en de overdracht bij de notaris
En heb je na de verkoop nog vragen en/of hulp nodig, dan ben je altijd van harte welkom.

Waarom je voor ons als verkoopmakelaar kiest?

Naast het laagste makelaarstarief en de beste verkoopprijs voor jouw huis zijn er meer redenen om met ons als verkoopmakelaar Enschede in zee te gaan: ten eerste het persoonlijke contact en de korte lijnen. Bij ons heb je één contactpersoon, die alles van jouw huis en situatie weet. Hij is 24×7 telefonisch bereikbaar; je krijgt dus altijd snel antwoord op je vragen. Ten tweede zijn we een familiebedrijf met ruim 120 jaar kennis van en ervaring met de huizenmarkt in Enschede, Hengelo en omgeving. Nergens vind je zoveel expertise als bij ons. Neem snel contact met ons op en wij kijken graag samen naar de mogelijkheden!

En nu?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer. We kunnen altijd beginnen met een gratis waardebepaling van jouw huis of neem alvast eens een kijkje bij onze tips om je huis te verkopen.

Bel naar 053-4315451 of vul het contactformulier in. Tot gauw!

Geïnteresseerd?


Wij hanteren het laagste makelaarstarief in Enschede, Hengelo en omstreken

Elzo is echt een topmakelaar!

Hij communiceert helder en duidelijk: hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt. Elzo denkt goed mee en hij geeft reëel advies. Bovendien is hij erg flexibel: je kunt hem altijd bereiken via de mail of Whatsapp. De commissieprijs is prima; Prenger Makelaars is de investering zeker waard.

Waardering van 0 tot goed: zeer goed!

Peter Otto

Bij Prenger Makelaars geloven wij dat woningverkoop, -aankoop en huur betaalbaar moet zijn voor iedereen. Ben jij opzoek naar een goed en deskundig advies? Wij helpen je graag verder!

Compare listings

Vergelijken