Verhuur en beheer

Ook voor de verhuur van jouw woning , appartement, winkel of kantoorpand ben je bij Prenger Makelaars in Enschede aan het goede adres. Wij hebben een ruime ervaring met de verhuur van onroerend goed.

Verhuur en beheer Enschede

Als ervaren verhuurmakelaar hebben wij een goed inzicht in de actuele huurprijzen en de mogelijkheden van jouw woning, appartement, winkel of kantoorpand. Wij zorgen dat jouw pand onder de aandacht wordt gebracht, bijvoorbeeld via de website funda.nl of fundainbusiness.nl en andere media.

Wij verzorgen de bezichtiging en screenen de huurder

Wij regelen de afspraken voor bezichtigingen en leiden de potentiƫle huurders rond door jouw woning of bedrijfsruimte. Daarna zien we toe op een correcte afwikkeling van de verhuur zoals het screenen van de huurder en het opstellen van de huurovereenkomst met daarin opgenomen de overeengekomen voorwaarden.

Administratief en technisch beheer

Nadat de huurovereenkomst is gesloten kunnen wij tegen geringe kosten het administratieve beheer over jouw pand voeren. Wij incasseren de huur, regelen ieder jaar de afgesproken huurverhoging en iedere maand ontvang je een gespecificeerde huurafrekening. Naast het administratief beheer kunnen wij ook het technisch beheer uit handen nemen. Wij beschikken over een eigen onderhoudsdienst waarbij wij in samenspraak met jou als eigenaar de noodzakelijke reparaties laten uitvoeren. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Neem contact met ons op. Dan bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek uitgebreid de mogelijkheden en beantwoorden we graag jouw vragen.

Makelaar Enschede
prenger makelaar enschede logo

Compare listings

Vergelijken