053 431 54 51

Ook voor de verhuur van uw woning , appartement, winkel of kantoorpand bent u bij Prenger aan het goede adres. Wij hebben een ruime ervaring met de verhuur van onroerend goed.

 

Funda.nl en Fundainbussiness.nl

Als ervaren verhuurmakelaar hebben wij een goed inzicht in de actuele huurprijzen en de mogelijkheden van uw woning, appartement, winkel of kantoorpand. Wij zorgen dat uw pand onder de aandacht wordt gebracht, bijvoorbeeld via de website funda.nl of fundainbusiness.nl en andere media.

Wij verzorgen de bezichtiging en screenen de huurder

Wij regelen de afspraken voor bezichtigingen en leiden de potentiële huurders rond door uw woning of bedrijfsruimte. Daarna zien we toe op een correcte afwikkeling van de verhuur zoals het screenen van de huurder en het opstellen van de huurovereenkomst met daarin vermeld de overeengekomen voorwaarden.

Administratief en technisch beheer

Nadat de huurovereenkomst is gesloten kunnen wij tegen geringe kosten het administratieve beheer over uw pand voeren. Wij incasseren de huur, regelen ieder jaar de afgesproken huurverhoging en iedere maand ontvangt u een gespecificeerde huurafrekening. Naast het administratief beheer kunnen wij ook het technisch beheer voor u voeren. Wij beschikken over een eigen onderhoudsdienst waarbij wij in samenspraak met u de noodzakelijke reparaties laten uitvoeren. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek wat wij voor u kunnen betekenen.