logo prenger makelaar enschede

Prenger: jouw makelaar in Enschede

Huis verkopen in Enschede, Hengelo en omstreken?

Het verkopen van je woning is een spannende tijd. Grote kans dat je gaat verhuizen en wij weten ook dat dit een gat in je budget slaat. Natuurlijk wil je je huis zo goed mogelijk verkopen, zodat je extra geld overhoudt voor je nieuwe huis, inrichting of een verbouwing.

'Laagste makelaarstarief in Enschede'

Elzo Prenger, Prenger Makelaars

Prenger Makelaars Enschede

Wat je niet uitgeeft, hoef je ook niet terug te verdienen. Wij hebben geringe huisvestingskosten en lage personeelslasten. Die kosten hoeven we dus niet door te berekenen aan onze klanten. Daarnaast geloven wij dat het goed en deskundig verkopen van een woning betaalbaar moet zijn voor iedereen. We zetten dus een scherpe makelaarsprovisie neer en een vast laag tarief voor alle noodzakelijke verkoopkosten, zodat het voor iedereen mogelijk is om via een verkoopmakelaar in Enschede zijn huis te verkopen.

Naast het laagste makelaarstarief en de beste verkoopprijs voor jouw huis zijn er meer redenen om met ons als verkoopmakelaar Enschede in zee te gaan: ten eerste het persoonlijke contact en de korte lijnen. Bij ons heb je één contactpersoon, die alles van jouw huis en situatie weet. Hij is 24×7 telefonisch bereikbaar; je krijgt dus altijd snel antwoord op je vragen. Ten tweede zijn we een familiebedrijf met ruim 120 jaar kennis van en ervaring met de huizenmarkt in Enschede, Hengelo en omgeving. Nergens vind je zoveel expertise als bij ons. Neem snel contact met ons op en wij kijken graag samen naar de mogelijkheden!

Klopt, maar daar zitten wel wat nadelen aan. Je huis goed op de markt zetten met de juiste verkoopprijs, representatieve foto’s en strakke teksten valt niet mee. En kun jij je huis tijdens een bezichtiging net zo goed verkopen als een ervaren makelaar? Verder moet je dan ook de onderhandelingen voeren en de juridische valkuilen afdichten. Wij garanderen dat je de courtage heel snel terugverdient. Niet alleen in geld en mogelijke risico’s, maar ook in tijd en energie. Toch zelf verkopen? Lees dan onze tips om je huis te verkopen eens door! Wellicht zitten daar nog enkele punten tussen waar je zelf niet aan hebt gedacht.

jaar ervaring
0 +
Huizen verkocht
0 +

Wij verkochten hun huis:

Cindy
Cindy
Google review
Lees verder
De fijnste makelaar van Enschede! We zijn heel goed begeleid in de verkoop van ons oude huis en de aankoop van ons nieuwe huis. We konden met al onze vragen terecht. Een echte aanrader!
Sam
Sam
Google review
Lees verder
Wij zijn uitermate tevreden met de manier waarop makelaar Prenger ons heeft bijgestaan bij de verkoop van ons huis in Enschede. Deze makelaar plaatst de klant echt op de eerste plaats, waarbij er ruimte is voor luisteren, overleggen en deskundig advies. Op een vriendelijke en menselijke wijze hebben we een fantastisch resultaat behaald. Onze oprechte waardering!
Pim Bliek
Pim Bliek
Google review
Lees verder
Dhr. Prenger is een prettige makelaar. No-nonsense, humor en decennia ervaring in de Enschedese woningmarkt. Hij heeft me prima geholpen bij de aankoop van een woning (2023).
Kenneth Bosman
Kenneth Bosman
Google review
Lees verder
Fijnste makelaar van Overijssel.
Vorige
Volgende

Jouw woning
succesvol verkopen?

Prenger Makelaars Enschede