053 431 54 51

Je wilt je huis in Enschede verkopen. Liefst een beetje snel en voor een goede prijs. Dat belooft iedere makelaar je en daarin zijn wij niet anders. Waar we wel anders in zijn is dat we al vijf generaties lang huizen in Enschede verkopen. We kennen de lokale markt én de kopers. Grote kans dat je ouders of grootouders ook via ons een woning kochten of verkochten. Als lokale makelaar weten we bovendien hoe het hier werkt. En dat merk je.

Huis verkopen?

Wij doen dat via een simpel stappenplan in drie fasen.

Fase 1: Oriëntatie

We maken kennis, drinken koffie, bespreken het traject, doen een waardebepaling en kijken kritisch naar alle mogelijke haken en ogen. Daarnaast beantwoorden we al je vragen, want in het verkopen van een huis raak je nooit geroutineerd. Tenzij je Prenger heet natuurlijk.

Fase 2: Verkoop

Gezamenlijk bepalen we de verkoopstrategie. We promoten je huis via alle mogelijke media en we plannen bezichtigingen en/of een open huis. Natuurlijk behartigen we je belangen ook bij de biedingen. Het onderhandelen laat je dus gewoon aan ons over, maar natuurlijk gaat alles in goed overleg met jou.

Fase 3: Afhandeling

Als partijen het eens zijn over de prijs, dan volgt de afhandeling bij de notaris. We regelen alles wat betreft het koopcontract, voorwaarden en juridische stukken. Heb je naderhand nog vragen, dan kun je altijd bij ons terecht. Ook als de verkoop allang achter de rug is.

Eigenlijk regelen we het hele traject van A tot Z voor je. Wil je alles tot in detail weten en begrijpen, dan leggen we je het uit. Laat het liever volledig aan ons over, omdat je andere zaken aan je hoofd hebt, dan kan dat ook. Kortom: we doen alles wat tussen volledig informeren en volledig ontzorgen in ligt. Aan jou de keuze hoe je dat verder invult.

Wat kan ik zelf doen om mijn eigen huis te verkopen?

Ruim het op en zorg ervoor dat het er instapklaar uitziet. Schilder die oranje muur bijvoorbeeld even in een lichte kleur over. Lijm de loszittende plinten vast (je weet wel, dat klusje dat je al jaren voor je uitschuift). Of deel onze Facebookberichten of de Funda-link, waarin we je huis promoten.

Zo hebben we nog wel meer tips. Het enige dat je zelf hoeft te doen, is een paar praktische zaken regelen. De rest kun je aan ons overlaten..

Huis verkopen in Enschede

Als inwoner van Twente doe je natuurlijk het liefst zaken met een lokale partij. Tukkers staan erom bekend dat ze elkaar de handel gunnen. Maar dat is niet de reden waarom je voor ons kiest.  Wat wél telt is dat we als lokale makelaar in Enschede jouw koper waarschijnlijk al kennen. Die is misschien al eens langs geweest om zich te oriënteren. Of hij heeft gebeld om naar het aanbod te vragen. Wij onthouden dat.

We kennen onze klanten persoonlijk, omdat we een relatief kleine makelaar zijn. We weten wie wat zoekt en koppelen koper en verkoper gemakkelijk aan elkaar. Soms is promotie via Funda daardoor niet eens nodig.

En nu?

Gewoon even het formulier hieronder invullen. We nemen dan contact met je op, waarbij we je meer vertellen over de verkoop van je woning. Dat doen we het liefst in een persoonlijk gesprek.

Als jij de plinten nog even vast plakt, dan zetten wij vast koffie.

Contactformulier

(vul eventueel het adres van het onroerend goed in)