053 431 54 51

Je huis verkopen in Enschede? Prenger Makelaars helpt graag!

Een huis verkopen is geen alledaagse aangelegenheid. Althans, niet voor jou. Daarom staan wij je graag met raad en daad terzijde tijdens het gehele verkooptraject. Ben je van plan om je huis in Enschede te verkopen? De verkoopmakelaar van Enschede helpt je graag bij het verkopen van je huis. Wij kennen de lokale markt én de kopers. Als verkoopmakelaar in Enschede weten we hoe het hier werkt, en dat merk je! Bij de verkoop van je huis komt emotie kijken, verhuizen is spannend en uiteraard gaat het altijd om veel geld. Prenger Makelaars weet wat jouw woning waard is en we stemmen onze dienstverlening af op jou, zodat je huis verkopen zorgeloos gebeurt !

Wij verkopen je huis in Enschede en omstreken!

Dat doen we natuurlijk niet meteen. We kunnen ons voorstellen dat je eerst kennis wilt maken met de verkoopmakelaar uit Enschede, voordat je daadwerkelijk je huis gaat verkopen. Wij willen ook graag kennis maken met jou. We drinken koffie, bespreken het traject en doen een waardebepaling van je huis. We kijken kritisch naar alle mogelijke haken en ogen en daarnaast beantwoorden we al je vragen. Want een huis verkopen doe je niet alle dagen, wij wel! Als verkoopmakelaar in Enschede geven we je advies mee voordat we de woning daadwerkelijk in de verkoop doen.
Gezamenlijk bepalen we de verkoopstrategie. We promoten je huis via alle mogelijke media en we plannen bezichtigingen en/of een open huis. Bij het onderhandelen over de prijs van de woning zijn we transparant en overleggen we graag met jou over biedingen. Jouw huis verkopen in Enschede doen wij, maar natuurlijk gaat alles in goed overleg met jou.

Verkoopmakelaar Enschede met jarenlange expertise!

Wanneer beide partijen het eens zijn over de prijs en het huis kan verkocht worden, dan volgt de afhandeling bij de notaris. Wij regelen alles wat betreft het koopcontract, voorwaarden en juridische stukken. Heb je na de verkoop nog vragen, dan kun je altijd bij ons terecht! Met onze jarenlange ervaring en kennis bieden wij deskundig advies aan en ontzorgen we jou bij het verkopen van je huis. We doen alles wat tussen volledig informeren en volledig ontzorgen in ligt! Aan jou de keuze hoe je dat verder invult. Je kiest voor Prenger Makelaars omdat wij de markt kennen en als lokale verkoopmakelaar in Enschede jouw koper waarschijnlijk al kennen. Die is misschien al eens langs geweest om zich te oriënteren, of heeft gebeld om naar het aanbod te vragen. Wij onthouden dat. We kennen onze klanten persoonlijk, omdat we een relatief kleine makelaar zijn. We weten wie wat zoekt en koppelen koper en verkoper gemakkelijk aan elkaar. Soms is promotie via Funda daardoor niet eens nodig! Een huis verkopen in Enschede bij Prenger Makelaars is kiezen voor deskundigheid.

Wat kan ik zelf doen om mijn huis te verkopen?

Om het verkopen van je huis te bevorderen kun je natuurlijk eerst zelf aan de slag! Ruim het op en zorg ervoor dat het er instap klaar uitziet. We hebben nog meer tips om je huis te verkopen. Het kan even een klusje zijn om je huis verkoop klaar te maken. Maar als verkoopmakelaar in Enschede doen wij de rest!

Je huis verkopen in Enschede? Vul onderstaand formulier in en we nemen dan contact met je op, waarbij we je meer vertellen over de verkoop van je woning. Dat doen we het liefst in een persoonlijk gesprek.

Contactformulier