Gratis waardebepaling Enschede

Gratis waardebepaling Enschede | Prenger Makelaars

Je hebt een gratis waardebepaling nodig omdat je je huis wilt gaan verkopen of wilt weten tegen welke prijs je je huis aan kunt bieden. Bovendien is een goede gratis waardebepaling in Enschede belangrijk omdat de verkoopwaarde van je huidige huis mede bepaalt in welke prijsklasse je een nieuwe woning kunt gaan zoeken. Je wilt gewoon weten waar je op kunt rekenen. Van plan om je huis te verkopen maar geen idee wat hij waard is? Bij Prenger Makelaars kun je gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je huis in Enschede laten vast stellen. Een gratis waardebepaling in Enschede is niet hetzelfde als een taxatie. Een gratis waardebepaling is een ruwe schatting van de waarde van het huis dat je wilt kopen of verkopen in Enschede. Hieronder geven we daar meer informatie over. Een taxatie bestaat uit een rapport waarin een officiƫle taxateur uitgebreid alle eigenschappen van een woning onder de loep neemt om vervolgens een verkoopprijs vast te stellen. Bij Prenger Makelaars kun je ook je huis laten taxeren.

De waardebepaling

Bij Prenger Makelaars bepalen we de waarde van je huis geheel gratis door te kijken naar verschillende factoren. De waarde van je huis hangt namelijk af van onder andere de locatie waar je woning zich bevindt in de omgeving van Enschede, de perceelgrootte, het bewoonbaar oppervlak, het bouwjaar, de stijl en de staat van onderhoud. Door onze jarenlange expertise in Enschede zijn wij natuurlijk goed op de hoogte van de actuele prijzen in de omgeving. Naast het kijken naar de woning waar het om gaat, kijken wij ook naar vergelijkbare woningen in dezelfde omgeving van Enschede. De waarde van deze woningen geven een goede indicatie over de waarde van het huis. Door een gratis waardebepalingĀ  in Enschede aan te vragen, weet jij globaal waar je aan toe bent en wat jouw woning in Enschede waard is.

De woningwaarde is niet hetzelfde als de vraagprijs van je woning. Deze kan namelijk hoger liggen. De waarde van het huis gaat voor een koper lang niet altijd over de prijs voor de ligging en de stenen, maar gaat voor de koper ook op gevoel. Hierdoor is het mogelijk je woning voor een hogere prijs te verkopen. Doe een gratis waardebepaling Enschede bij Prenger Makelaars, we adviseren je uiteraard ook graag over de vraagprijs. Gebruik ons contactformulier om een gratis waardebepaling in Enschede aan te vragen.

Gratis waardebepaling & verkoopadvies in Enschede

Neem contact met ons op en we plannen een gratis waardebepaling van jouw huis in Enschede. We komen graag bij je langs om je woning op te nemen en de waarde voor je vast te stellen. De bepaling is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Ook geven we je graag advies over hoe jij het beste jouw huis kunt presenteren. De gratis waardebepaling voor je woning in Enschede helpt je bij het nemen van een beslissing over of je jouw huis wel of niet gaat verkopen. We adviseren je graag over de mogelijkheden en aanpak bij het verkopen van jouw huis! Wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis waardebepaling in Enschede aan!

Makelaar Enschede
prenger makelaar enschede logo

Compare listings

Vergelijken